Συνεργάτες Διοργάνωσης

Για την επιτυχή υλοποίηση του Συνεδρίου «Επενδύσεις στην Ελλάδα & Αναπτυξιακή Προοπτική» συνεργάζονται:

Βοussias Communications

boussias Η Βοussias Communications είναι ο Οργανισμός Επικοινωνίας με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας και με μεγάλη αποδοχή στην ελληνική αγορά: επαγγελματίες όλων των βαθμίδων στις δυναμικές αγορές του marketing, της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, του IT management, της τραπεζικής διοίκησης, των πωλήσεων, της οικονομικής διαχείρισης, του οργανωμένου λιανεμπορίου και από το 2011 των κλάδων της μόδας και της υγείας, στηρίζονται στα πρωτοποριακά περιοδικά Marketing Week, HR Professional, Νet Week, Banker’s Review, CFO Agenda και Σελφ Σέρβις, Fashion Daily, Health Daily, για τη σε βάθος κάλυψη των αναγκών τους σε ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και ανάπτυξη απόψεων.

Από τον Ιανουάριο του 2012 η εταιρεία διεισδύει δυναμικά και στο χώρο των ξενοδοχείων-εστιατορίων αλλά σε αυτόν της διοίκησης της εφοδιαστικής αλυσίδας, με την απόκτηση των περιοδικών Hotel & Restaurant και Plant Management. Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης δυναμικά στην παραγωγή και διοργάνωση επαγγελματικών συνεδρίων και βραβείων, έχοντας διοργανώσει περισσότερα από 180 τα τελευταία 10 χρόνια.

 

STG (SYMEON G. TSOMOKOS S.A.)

sgt_box_400 STG – SYMEON G. TSOMOKOS S.A. is an international corporate communications enterprise that assists businesses and important organizations address critical communications challenges.

SGT started in Athens in 1997 and established an office in Belgrade in 2000. Since then it has become the leading communications advisor for international firms seeking to do business in Greece and Serbia, as well as for Greek and Serbian firms looking to expand and compete in the regional marketplace.

SGT offers high-quality corporate communication services and organizes a successful series of prototype events.